2009. március 10., kedd

Elfogyott a kreativitás - Matchbox Euro Edition

Most "jövök" a Matchbox Forum-ról, az újdonságok között megtaláltam a Stars of Cars tfelváltani szándékozó Euro Editiont, és elszomorodtam. Minden amiért érdemes volt meg venni egy Stars of Cars autót, az hiányzik az új sorozat modelljeiből. Semmi olyan grafika nincs az autókon, ó, bocsánat, teherautókon és munkagépeken, ami nagyon utalna az Öreg Kontinensre. Miért is javítottam ki az "autó" kifejezést? Mert nincs benne - eddig - személyautó! A csomagolásukban sincs semmi különös egy sima 1-75 Matchbox-hoz képest. Na, jó ez így teljesen nem igaz, mert rákerült egy "Euro Edition" logó - O.K. ,ez utóbbi években már ilyen is volt.


A világszínvonalú "Transporte" futárvállalat színeibe öltöztetett - Törökországban gyártott - Ford Transit. Európában van ám DHL és UPS is. Utóbbi előszeretettel használja is a fent említett kisteherautót.

"Adjunk Európának névtelen traktort! Ott úgyse tudják a gyerekek, mi az a John Deere."
Éljenek az európai buldózergyártók...... és markológyártók... ... na, és persze a névtelen targoncák! Shell? OMV? JET? MOL? Igaz, a "BENZIN"-ért nem kell licencdíjat fizetni.OK, Hollandiában készül a DAF, az pedig ugye még Európa, de ez volt a legszebb szín, amit rá tudtak fújni???
...Mánfai Önkéntes Tűzoltók, telefonszám, vagy valami?
Mintha ennek az oldalán "Autobahn" feliratot olvasnék. Ez a legeurópaibb.
Már ez is 1-75 design-nal készült
Ezen még látszott, hogy külön széria és nem 1-75

11 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

OK, protestálok! Ez a sorozat **ar. Csúnya színek, fantáziátlan festés, "vidékre jó lesz, nesztek parasztok" attitűd. A Mattel menjen a mamájába! Jó az a kép az Audiról! ;-)

Névtelen írta...

Válság van.
Most komolyan, jobban esne, ha kihoznánek egy Transitot MVM vagy Magyar Posta logóval? Esetleg CBA-verzióban? Ugye hogy nem?!

Ikarus 256 írta...

Akkor nem veszünk össze rajta. Lehet, hogy ez lesz az a sorozat, amit idén kihagyok. Még megvizsgálom majd kézben, ha ideér, de nem aggódom, hogy pénzt adok értük.

Ezt a képet dobta ki a google. Nekem is tetszik. :-D

Névtelen írta...

Hát, hogy őszinte legyek, teljesen egyetértek veletek.

Ikarus 256 írta...

Oké a Posta nem érdemli meg, hogy valamire is rákerüljön, mert úgy ahogy van hulladék az egész cég - hamarosan szerintem megint jön egy postás poszt, mert szopatják az embert - a CBA meg egyszerű fehér lenne.
Nem arról van szó, hogy magyar cég színeibe legyen öltöztetve az autó, elég lenne, ha valami európai lenne, vagy legalább Európában is jelen van a cég. Felőlem lehetne a Ford mozgó szervizkocsija, vagy Teszkó házhozszállító kisteher, csak igazi cég legyen az oldalán.

Névtelen írta...

Nem valami gyönyörűek,ez tény.De én Matchboxot-ami még nincs meg-boltban hagyni nem tudok.Üdv. mindenkinek.

Névtelen írta...

12 darabos ez a széria?

Ikarus 256 írta...

Zsizso, te vagy a Matchbox legjobb vevője! :-)
Szerintem 12 tagú lesz ez is, csak ennyivel találkoztak a "Matchbox Forumosok", és ezeket a képeket találtam róluk.

AndrewBoy írta...

Nekem akkor is kell a Transit... :D:D

Névtelen írta...

hiányolom a rendőrautót :)

Ikarus 256 írta...

Na, ugye? Egy Polizei feliratú rendőrautó jó lenne. Vagy mivel Euro, ezért lehetne felőlem angol is csak lenne valami normális!!!