2008. augusztus 27., szerda

Best of Muscle, Best of International

Apa hívott egyik nap, hogy Pécsen van, és találta valami új sorozatokat. Az egyikre Best of Muscle van írva, a másikra Best of International. El is kezdte sorolni nekem, hogy milyen autók vannak a sorozatban, de mondtam neki, hogy hagyja, és hozza el az egész sort. Mindkettő hat-hat tagból áll, a Best of Muscle értelemszerűen izomautókból, a Best of International pedig veterán autókból. Úgy vannak csomagolva, mint az újabb Superfast-ok - de nem az idei -, egy papírdobozon áll az autó, és mindez bliszterben. Keresgéltem a neten, de csak az e-bay-en találkoztam ezzel a szériával. Máshol nem tesz róla senki említést.

Szerettem volna kibontani őket, mert nagyon szép festést kapott mind, de inkább hagyom NRFB-nek. Főleg a tegnap este után: Apa nézegette őket, és szól, hogy menjek, nézzem meg, mert a Matchbox megint el.....ett valamit. Két autónál nem stimmel a bliszteren lévő sorszám a dobozéval. Konkrétan az izomautók közül az 1-es számot kapó Dodge Magnum dobozára 6-os került, amit már "lefoglalt", a sorban valóban hatodik Ford SVT F-150 Lightning.
A veteránoknál is sikerült a Matchbox-nak összekevernie a számokat: a bliszteren harmadik Shelby Cobra 427 S/C a dobozán már negyedik lett a sorban. És, hogy miért is bántja a csőrömet ez a dolog? Ha kibontanám az autókat, és sorba szeretném rakni a vitrinem polcán, nem lenne az egyik sorozatban 1-es, a másikban meg 3-as. Cserébe viszont kapunk két 6-ost és 4-est.

A képek kicsit gyengék, de a lényeg látszik rajta.


Best of Muscle

Best of International
A sorozatból hiányzik még:
01-1965 Alfa Romeo Giulia Sprint GTA
02-Volkswagen Beetle
04-Chevy Van

2 megjegyzés:

Daniel írta...

Én most vettem a Citroen DS-t a pápai Intersparban, ott volt még Alfa Romeo és Chevy Van is

Ikarus 256 írta...

Már meg vannak, de köszi, hogy gondoltál rám!:-)