2009. január 8., csütörtök

Real Working Rigs

Múlt héten három újdonság képe fogadott a modellshow.hu fórumán. Olyannyira újak, hogy ennek a sorozatnak az idei lesz a premieréve. Fölösleges titkolóznom, mert a címmel már lelőttem a poént, az új Real Working Rigs szériáról szeretnék pár képet közzétenni - nagy bánatomra ezeket még nem én készítettem.







Bliszterben

A sorozat eddig megjelent tagjai közül az Actros a kedvencem - fényképről

A tartály felirata szerint ez az enyém. :-D



A kuka itt a még földközelben van...

... ezen a - kissé homályos - képen már felemelte ürítéshez



A méretarány még mindig nem tökéletes, de azért tetszik

Sok mindent nem tudok írni róluk, mivel még nem fogtam kezemben - sajnos - egy példányt sem. A felépítmények ránézésre műanyagból vannak, de az alváz mintha fém lenne. A kerekek szerintem jól mennek a teherautókhoz, bár ha jól látom, elöl-hátul ugyanolyan szélesek.

A sorozat további tagjai lesznek még:
  • International Workstar Dump Truck
  • Western Star 6900DX Heavy Wrecker
  • Kenworth T800

Ígérnek még egy MAN-t is egy buldózerrel a platóján, de megjelenésének dátuma még nem biztos.


Csak érjenek el hozzánk is!




22 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Remélem a fülkék azért fémek. Ha a tűzoltó teljesen műanyag, akkor az nagyon tré!

Ikarus 256 írta...

Ha jól látom a bontott képeken, akkor a fülkék fémből vannak, a tűzoltón is. Viszont az összes felépítmény műanyagnak tűnik. Ha megnézed a bontott tűzoltóról készült első képet, azon látszik, hogy az a rész, ahol a ládák vannak, annak már más az árnylata, mint a fülkének.

Sam. Joe írta...

Attól tartok teljesen igazad van... Sájze, ha szabad megjegyeznem... 8-(

Más: Ma a szigetszentmiklósi Auchanban 2, azaz kettő darab Matchboxra rúgott a teljes 1-75 készlet, illetve kb. 15 Best of Internationalra. A Hot Wheels készlet zéró darab járműből állt.

Ikarus 256 írta...

A legtöbb helyen ez a felállás. Egyszer berendelnek "millió" darabot, aztán megvárják amíg teljesen elfogy. Sőt a Teszkó még talán csak akkor rendeli meg a következő adagot, amikor már vagy két hete elfogyott az utolsó Matchbox is. Aztán még két hét eltelik, mire kikerül a polcokra. Szerintem az Auchannal is hasonló a dolog - nagyon hasonlítanak.

Andrew0807 írta...

http://www.diecast-airplanes.co.uk/matchbox-diecast-models/dodge-charger-matchbox-pendrive-512mb

Ez nem épp ide tartozik de érdekes.
Szívesen elfogadnék egy ilyet

Ikarus 256 írta...

Ilyen kell nekem is! Nagyon jó! :-D

Andrew0807 írta...

Ezen felbuzdulva én is csináltam egyet :-D.Egy stars of cars transitból:)

Ikarus 256 írta...

Én is feláldozom majd a pendrive-omat.:-D Valami alacsony autóba kéne beépíteni,hogy azért még szállítható is legyen.:-D

Mikor láthatom a Transit-pendrive-ot? ;-)

Andrew0807 írta...

Kb 10 perc oké?:D

Andrew0807 írta...

http://picasaweb.google.hu/andris0807/December#

Itt a gépsárkány ;D

Ikarus 256 írta...

Ez nagyon állat! :-) Szép munka, gratulálok! :-D

Andrew0807 írta...

Köszi

Sajnos másfajtába nem nagyon lehet úgy elrejteni hogy ne látszódjon benne.A transit azért jó mert csak egy szegecset kell kifúrni.De a pendrive házát le kell rövidíteni mindenkép én kb fél centit vágtam le belőle. ;-)

Andrew0807 írta...

Egy kérdés.Ne tudod hol tudnék beszerezni egy dodge charger police-t?Sajnos neten nem nagyon van.A másik amivel még csak képről atlálkoztam az a morgan aeromax.Előre is köszi a segítséget.

Ikarus 256 írta...

A Charger-t szerintem nem érdemes neten venni, mert még boltban is lehet kapni, és ott általában olcsóbb is. Interspar, Játéksziget, Régió, Teszkó, Auchan, Müller - ezek azok a helyek ahol szokott lenni Matchbox. A Teszkóban és az Auchanban hol van egy vagonnyi, hol meg nincs semmi. A legolcsóbb a Müller, utána az Interspar. Kínálatban is őket tartom eddig a legjobbnak, és a Játékszigetet, de ők már kicsit drágábbak. (Az a Dodge, amibe a videón a pendrive-ot beépítették egy Magnum és nem Charger.)

Morgant még én is csak képen láttam, egy 10Pack-ben.:-(

Andrew0807 írta...

Azt tudom hogy magnum.Neken is lesz egy a jövő héten a vaterának köszönhetően;-) azért kéne mellé a charger.De se a Soproni müllerben sem az intersparjukban nincsen.:(
Minden héten ellenőrzöm a készletüket:)

Ikarus 256 írta...

Utánanéztem, és tavaly volt rendőr kivitelű Charger. Ahhoz viszont kell egy kisebb adag mázli, hogy tavalyi autót találj. Nálunk a kisebb játékboltokban és a Régióban lehet még kapni pár éves autókat. Neked is ezeket ajánlom. Sok sikert hozzá! ;-)

Andrew0807 írta...

Köszi:)

Névtelen írta...

Tetszenek ezek az új darabok, remélem sikeresek lesznek. Ami meg ezeket a pendrivokat illeti, nekem nagyon bejjönnek, zsír a linkelt is, na meg grat hozzá Andrew!

Andrew0807 írta...

Pakolászás között bukkantam erre.Matchbox DE NEM JÁRMŰ
.http://cgi.ebay.com/RUBIKs-Magic-Puzzle-1986-Link-the-Rings-Matchbox-Box_W0QQitemZ320331167042QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item320331167042&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50#ebayphotohosting

Ikarus 256 írta...

Neked is van ilyened? Láttam már Matchbox-tól Rubik órát, babákat és valami bakancsot is, de azt nem tudom, hogy utóbbi mit csinált, vagy mit lehetett vele játszani.

Andrew0807 írta...

Igen, még bátyámé volt de már rám ruházódott.És sikerült ki is raknom:)

Andrew0807 írta...

Ha gondolojátok ezen a linken meg tudjátok néz a kis gyüjteményemet.Nem nagy de mindegyiket imádom.

http://picasaweb.google.com/andris0807/LegutBbFrissTve#