2009. január 31., szombat

Scania T142 - Frissítés

Nem is volt olyan rég, hogy Scania T142-esek szerepeltek a blogban, most pedig már frissítenem kell azt a postot, mert sikerült beszereznem a premier modellt követő kamiont. Mint a korábbi bejegyzésemben is írtam ez a második verzió 1987-88-ig Európában MB-71, 1987-89-ig az USA-ban MB-8-ként szerepelt. Az enyém egy európai kiadású, mivel "MB71" van a dobozra nyomtatva - megint kötőjel nélkül. A modell csak az alapszínekben tér el az elődjétől.


Sam.Joe már párszor írt olyan Matchbox-okról amiken a gyártó össze-vissza használja a neveket. Ennek az alján jól van, de a dobozon helytelen, nem kell a típusszám és a "T" közé kötőjel. Utólag vettem észre, hogy a premier darabom dobozán is így használják. A Scania-s festésűnél már rendben van.



MB-71 Scania T142 - 1987-88


Ez a papír a doboz "padlója" alá volt rejtve. Jelenleg otthon préselem, mert nagyon rossz állapotban volt - láthatjátok a képen. A dobozon látható "Takaríts meg 1 £-ot Matchbox Superkings-en" akció részletei vannak leírva benne.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Te szerencsés!!! Hogy a Tied mennyivel szebb állapotban van, mint az enyém...

Amúgy jól látom az új dizájnt, vagy csak az anyám laptopján lévő explorer b#sz#kszik? Mert szokott olyat.

Ha jól látom, akkor gratula, mert jól néz ki!

Névtelen írta...

Jaj, a fejlécet csak most figyelem...

Akkor tényleg jól látom!

Mert az IExplorer csak betűtípusokkal szokott b#szkurálódni, és csak az tűnt fel, hogy más lett, azért kérdeztem az előző hozzászólásomban hülyeséget.

Na, de jó lett az új dizájn!

Ikarus 256 írta...

Köszi! Nem akartam változtatni a lap kinézetén, csak most vettem észre, hogy a linkeket nem fehérrel írja ki a blogger ahogy be van állítva, hanem kékkel, ami elég zavaró volt a kék háttérnél. Aztán belejöttem a dologba, és így lett az új fejléc is. :-)

Sam. Joe írta...

Szép darab! Meg kéne pályázni a Mattelnél egy olvasószerkesztői/korrektori pozíciót. Tiszta vicc, amit a nevekkel csinálnak még most is. A Best of... sorozat összekutyult számairól már ne is beszéljünk.

Ikarus 256 írta...

Nem foglalkoznak ők ilyen apróságokkal. Egyszer van gyártási év az autó neve előtt, aztán meg nincs. A Best of-ok összekevert számait nem tudom felfogni. Különböző emberek tervezik a dobozokat és a blisztereket? Na, mindegy...nem oldjuk meg ezt a problémát.

Andrew0807 írta...

Valakit érdekel egy 1972-es flying bug.ár megegyezés szerint.Egész jó állapotban.Gondoltam először szólok itt.

Ikarus 256 írta...

Köszi, engem nem érdekel,de talán majd BogZoot. Ő a VW-fan!:-)

Névtelen írta...

Jó lett az új dizájn :-)

Köszi Ikarus 256, hogy gondoltál rám, igen, lehet hogy érdekelne.

Ikarus 256 írta...

Köszi, de lehet, hogy még változni fog, mert ez csak egy gyorsan összekapott valami.

A Bogarat meg majd lerendezitek. ;-)

Névtelen írta...

Oké, kíváncsian várom :-)

Andrew0807 írj egy kommentet a blogomra az e-mail címeddel, és majd úgy megbeszéljük. Természetesen majd törlöm a kommentet, hogy mások ne lássák az e-mail címed, meg a spamok is elárasztanának....