2009. január 5., hétfő

Superfast - 2009

Akik komolyabban foglalkoznak a Matchbox-okkal bizonyára tudják, hogy idén 40 éves a Superfast sorozat. Mint ilyen alkalmakkor illik, most is rá fog kerülni egy külön logó a dobozokra, mint azt 2004-ben is volt. Kicsit lejjebb van is róla kép, nagyon pofás a dolog, és az autó sem néz ki rosszul, ami egyébként egy '69-es Cadillac Sedan DeVille. Az autó az idei sorozatban a 4-es számot kapja a kép szerint. Ezzel az a probléma, hogy - ha jól tudom - a 2008-as, befejezetlen Superfast sort idén akarják/akarták befejezni, és a negyedik autó tavaly egy Ford Bronco volt, amilyen Sam. Joe-nak is van.
Akkor most 2009-ben elölről kezdik a szériát, vagy csak ezért lesz egy amolyan "Best of Superfast" sorozat, és ez lenne ott a negyedik? Vagy ez egy annyira gyártás előtti darab, hogy nem figyeltek a számozásra? Kitelik tőlük.




'69 Cadillac Sedan DeVille

Volkswagen Transporter 2004-ből a 35. születésnapra felhívó logóval a hátlapon

5 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Hű, ez a Caddy így nagyon szép! Egyébként pont ilyesmit vártam volna én a tavalyi spéci sorozatoktól. A doboz még nagyon úgy fest, hogy nem végleges. Nézd meg, mintha ragasztva lennének rá a feliratok, de ettől még simán kitellik, hogy elszúrják ennek is a számozását.

Ikarus 256 írta...

Lehet, hogy akkor ez tényleg csak egy gyártás előtti darab még. Ha így fognak kijönni a Superfast-ok, akkor nagyon szomorú leszek, ha nem érnek ide...:-(

Andrew0807 írta...

http://www.hobbytalk.com/bbs1/showthread.php?t=225669

Ezen az oldalon van egy angol riport a 2009-es matchboxokról.És ha jól értettem említést tesznek a superfastról is hogy milyen modellek lesznek majd.Angolosok előnyben:)

Ikarus 256 írta...

Köszi a linket. Nem tudok igazán angolul, de azt hiszem a lényeget értettem. :-)

Andrew0807 írta...

;-)