2008. október 27., hétfő

MB-5 Peterbilt Tanker - Frissítés

Bár az előző postban azt ígértem, hogy egy ideig Twin Pack-ek következnek, most mégis egy "sima" 1-75 sorozatbeli darab jön soron, egy Peterbilt Tanker. Ennek két oka van: az egyik, hogy e modellnek három másik variációja már szerepelt nálam, így csak a konkrét darabról kell írnom, ez pedig jelenetős mennyiségű időt spórol meg nekem, amire viszont máshol szükésgem van. A másik ok az, hogy már elég régen - pont 1 hónapja - szerepelt a blogban utoljára teherautó, és akkor is Majorette.

1988-tól 1991-ig létezett ez a variáció a sorozatban, MB-5-ként, mint ahogy az elődje is Amit korábbihoz képest változtattak: szürke tartály helyett itt már krómozott a tartály, a szélvédő átlátszó lett, a motorháztető oldalán futó sárga csík szélesebb lett és tovább folytatódik a tartály falán a piros csíkkal együtt és felkerült rá a Peterbilt emblémája.



MB-5 Peterbilt Tanker (1988-91)



Együtt a csapat

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nekem is van Peterbiltem, de azt el is adom. Szinte hibátlan, 2 hibája van: A jobb oldali kipufogócső törött, és a jobb hátsó sárvédőnél van egy kis leverődés. A blogomon megtalálható az Eladó/cserélhető autók között.

Ikarus 256 írta...

Köszi,de olyan Peterbiltem már van. :-)

Névtelen írta...

OK! :)

Sam. Joe írta...

Nézem a kommenteket és bár nem akartam hozzászólni, kénytelen vagyok. CAPTCHA mit akar ellenőrző szóként: billi. 8-)