2008. december 14., vasárnap

Igazolt távollét

Régóta nem írtam, és úgy néz ki, hogy pár napig még nem is fogok. Péntek óta disznót vágunk - a mai nap szünet volt -, és csütörtökig fogunk is. Ez alatt nem valószínű, hogy aktívan jelen leszek az interneten.

Mai pihenőnapon sikerült elugranunk egy kis bababörzére - és vásárba, ahonnan szép és ami nem utolsó olcsó autókkal tértünk haza. Íme egy kép róluk:


A Shell-es Atlas Truck-ról dunsztom sincs, hogy létezett-e így, vagy csak valaki babrált vele, mert a tartálynak nincs eleje, a fülke mögött bele lehet látni.
A Budweiser-es kamionnal viszont én szeretnék próbálkozni. ;-)
Még nem tudom, hogy a két Metalcarnak és a Majorette-nek mi lesz a sorsa, de ha eladnám őket arról ITT tudni fogtok.

5 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Igen, ilyen a Metalcar tanker az gyárilag ilyen, hogy nincs eleje. A Majorette Ford szerelvény meg érdekel, ha elkótyavetyéled, lévén nekem megvan a platós.

Ja és halál a röfikre! Éljen és virágozzék a kolbász!

Névtelen írta...

Jééééé Pont ugyan olyan F1 Racerem van. Ami meg a tartályos Atlas Truckot illeti tényleg létezett ilyen.

Ikarus 256 írta...

Húhh akkor nem vettem Code3 Metalcart 150 Ft-ért. Megnyugodtam. :-D
A Ford szerelvényről még nem döntöttem, de valószínű, hogy távozik.

Jelentem a röfik fele még él, "a másik három" meg szalámiban, hurkában és egyéb más ételben éledt ujjá. Miután elfogyasztjuk őket eljuthatnak a Nirvánába - nem a Curt Cobain félébe. Na persze, ha budhisták voltak. ;-)

Ikarus 256 írta...

Bog Zoo, pont most néztem utána az F1 Racernek. Nagyon vigyázz rá, mert egy USA-beli, '94-es kiadású promóciós autód van! Tehát Code2. És minden bizonnyal az Agfa-t reklámozták vele, mivel ez az egyetlen felirat rajta.

Névtelen írta...

Ohh, nem is tudtam róla. Akk nagyon vigyázok rá. Még valamelyik nyaralásunkon kaptam az ott dolgozó nénitől még kis koromban....