2008. december 14., vasárnap

Igazolt távollét

Régóta nem írtam, és úgy néz ki, hogy pár napig még nem is fogok. Péntek óta disznót vágunk - a mai nap szünet volt -, és csütörtökig fogunk is. Ez alatt nem valószínű, hogy aktívan jelen leszek az interneten.

Mai pihenőnapon sikerült elugranunk egy kis bababörzére - és vásárba, ahonnan szép és ami nem utolsó olcsó autókkal tértünk haza. Íme egy kép róluk:


A Shell-es Atlas Truck-ról dunsztom sincs, hogy létezett-e így, vagy csak valaki babrált vele, mert a tartálynak nincs eleje, a fülke mögött bele lehet látni.
A Budweiser-es kamionnal viszont én szeretnék próbálkozni. ;-)
Még nem tudom, hogy a két Metalcarnak és a Majorette-nek mi lesz a sorsa, de ha eladnám őket arról ITT tudni fogtok.

5 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Igen, ilyen a Metalcar tanker az gyárilag ilyen, hogy nincs eleje. A Majorette Ford szerelvény meg érdekel, ha elkótyavetyéled, lévén nekem megvan a platós.

Ja és halál a röfikre! Éljen és virágozzék a kolbász!

Bog Zoo írta...

Jééééé Pont ugyan olyan F1 Racerem van. Ami meg a tartályos Atlas Truckot illeti tényleg létezett ilyen.

Ikarus 256 írta...

Húhh akkor nem vettem Code3 Metalcart 150 Ft-ért. Megnyugodtam. :-D
A Ford szerelvényről még nem döntöttem, de valószínű, hogy távozik.

Jelentem a röfik fele még él, "a másik három" meg szalámiban, hurkában és egyéb más ételben éledt ujjá. Miután elfogyasztjuk őket eljuthatnak a Nirvánába - nem a Curt Cobain félébe. Na persze, ha budhisták voltak. ;-)

Ikarus 256 írta...

Bog Zoo, pont most néztem utána az F1 Racernek. Nagyon vigyázz rá, mert egy USA-beli, '94-es kiadású promóciós autód van! Tehát Code2. És minden bizonnyal az Agfa-t reklámozták vele, mivel ez az egyetlen felirat rajta.

Bog Zoo írta...

Ohh, nem is tudtam róla. Akk nagyon vigyázok rá. Még valamelyik nyaralásunkon kaptam az ott dolgozó nénitől még kis koromban....