2009. március 31., kedd

Ford Transit "Cool"

Nagyban megkönnyítettem a dolgom az előző bejegyzéssel, mivel itt is arról lesz szó, mint az előbb, csak kicsit másképp. Nagyjából két hete telefonál Apa, hogy épp egy Teszkóban van, talált új Matchbox-okat, és már sorolja is, hogy mi akadt a hálójába. Amikor mondta, hogy sikerült egy idei kiadású Ford Transitot is beszereznie, nagyon megörültem. Amikor hazajött, akkor már annyira nem örültem, mert a kereke pont úgy állt, mint a premiermodellen. Na, nem baj, ha már megvette azért kibontom, hátha lehet kezdeni vele valamit. Akkor este már nem volt időm rá, ezért csúszott a bliszter-gyilkosság. Másnap tanulás közben elkezdtem nézegetni, és olyan fura volt, a műszerfal és a karosszéria között egy hatalmas űr tátongott. Még jobban néztem, hogy ez vajon mitől lehet, aztán végül rájöttem: kimaradt az autóból a szélvédő. Nem vagyok az a kimondottan "erroros" modelleket gyűjtő alak, de ha már idesodródott, hát megmarad. Így legalább élvezhetőbb képeket tudtam készíteni a belsejéről, és kiderülhet, hogy mi volt az a "valami" az előző postban a 2006-os modell rakterében.

Íme a fotók:
MB-48 - '07 Ford Transit Van
Parasztklíma dolgozik rendesen
Alapfelszereltség része a szemüveg és egy kaparó, amivel le lehet vakarni a bogarakat a fogunkról. De legalább nem fogják bedobni macskakővel bedobni a szélvédőt, ha tüntetők terelődnek a parkolóhelyed felé.- Pista, bezártad az autót? Nem ám kilopják belőle a malteros vödröm meg az új svájcisapkám!
- Nem, de...
... a raktérben van Bodri, majd vigyáz a cuccaidra.
Annyira talán nem lett jó a kép, de az az összegömbölyödött valami a molnárkocsitól jobbra egy kutya.

12 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

LOL! Mint a Convoyban, amikor lemennek a földútra:
"- Megtennéd, hogy felhúzod az ablakot?
- Ki van törve, Anyuskám!"

Andrew0807 írta...

Bocsi,nem éppen ide jön de neked jön.
Az index.hu forumon keresnek vitrin ügyben.Pontosabban Dr.DEE

Ikarus 256 írta...

Köszi, hogy szóltál, megtalált már. :-)

Andrew0807 írta...

Akkor jó:)

Névtelen írta...

Majd a Lambo-t bemutatod nekünk :-)?

Ikarus 256 írta...

Pont tegnap gondolkoztam azon, hogy mi legyen a következő példány, olyant márkát szerettem volna, ami még nem szerepelt itt a blogban, és még angol Matchbox gyártmány. Ha a Countach LP5000S nem is angol, de az előd még az volt. Szóval elképzelhető, hogy hamarosan sorra kerül. ;-)

Névtelen írta...

Oké, várom ;-)

Andrew0807 írta...

A mbxforum-on megint megvariálták a 2009-es európai amerikai listát.
Nem lesz:
cadillac mentő
pontac gto
el camino
scion
crown vivtoria taxi
se stepside.

Viszont lesz:
morgan aeromax
lotus exige
jaguar xk120se
daf xf95
vw caddy
és citroen ds.

Ikarus 256 írta...

Ez jó hír! :-) A DAF-nak külön örülök, de szinte minden kikerült modellért fáj a szívem. :-(

Andrew0807 írta...

Én is így vagyok.Főleg a pontiac az el camino meg a mentő.
Vajon a pontiac még mindíg a "rugó király" :-D

AndrewBoy írta...

http://andrews-toys.blogspot.com/2008/05/ford-transit-2007.html ezt lepengéztem!! Ja és majd nézd meg a rendőrautót mert abban is ugyanez van Mááájer

Ikarus 256 írta...

Bocs AndrewBoy, de régen sem volt jó az emlékezetem, most aztán meg már talán nincs is. Amikor megnéztem a képeket egyből beugrott a postod.
A rendőrnél valóban érdekes ez az összeállítás. :-D Van azonban még egy ennél is érdekesebb teherautó a Matchbox-nál. Igyekszem róla a közeljövőben valamit összehozni, de nem ígérek semmit! (Ha meg ígérnék, azt is elfelejteném. :-P )